Tervetuloa Suvilahti Jazziin!

Jazz-Espa-konserttisarjan juhlavuosi avataan ravintolalaiva Merikerhon tunnelmallisella kannella ja klubilla Suvilahden rannassa Sörnäisisten urbaanilla rantabulevardilla. Luvassa on kansainvälisten livebändien ja levymusiikin sävelin ryyditetty pitkä ja hikinen sunnuntai terassilla tai rantatörmällä koko perheelle. Viisi ajankohtaista ja yllätyksellistä liveaktia ja kiinnostavat DJ-nimet lupaavat tämänvuotisesta merellisestä festarista kesän ehdottoman puheenaiheen.

Suvilahti Jazz 28.7.2019  
Merikerho, Sörnäisten rantabulevardi

Jazz-Espan avajaisfestarilla esiintyy viisi kotimaista ja kansainvälistä jazz- ja crossoveryhtyettä sekä huippu-DJt.

Suvilahti Jazzin tuottavat yhteistyössä Suomen Jazzliitto ja Ravintola Merikerho. Tapahtuman mahdollistavat Pop&Jazz Konservatorio, Association Jazzé Croise, Vapaat äänet, TelepArt, Eesti Jazzliit, Jazz Danmark ja Svensk Jazz.

HUOMIOITTEHAN SEURAAVAT TIEDOT:

Alaikäiset ovat tervetulleita terassille huoltajan seurassa. Laivalla on anniskelua sekä terassin että alakerran klubin myyntipisteissä. Pientä syötävää on myynnissä Bali Hain ravintolapisteessä terassilla.

Pyörätuolia käyttäviä pyydämme huomioimaan seuraavat seikat: laivalle johtava luiska on jyrkähkö, mutta ovihenkilökunta avustaa sisäänpääsyssä ja poistumisessa mielellään; terassi on paikoin ahdas liikkua pyörätuolilla jos yleisöä on paljon, mutta hyvän äänentoiston ansiosta musiikki kuuluu mainiosti myös laivan keskiosaan; laivan peräosan terassille ei ole pyörätuoliluiskaa. Alakerran klubille on pyörätuolihissi joka sijaitsee terassin keskiosassa, lavalle eli keulaan päin katsoessa oikealla puolella. WC-tilat sijaitsevat alakerrassa.

Tapahtumalla on säävaraus. Terassilla on lämmittimet ja markiisikatokset, mutta mikäli järjestäjä katsoo että sade tai tuuli uhkaavat kävijöiden, esiintyjien tai laitteiden turvallisuutta, tapahtuma voidaan peruuttaa osittain tai kokonaan.

Emme suosittele lemmikkien tuomista laivalle, sillä väkeä on paljon ja melutaso saattaa kohota lemmikkiä stressaavaksi. Lemmikkien ja omien eväiden kanssa tapahtuman seuraaminen onnistuu parhaiten laivan edustalla olevalta ruohokentältä esimerkiksi piknikin merkeissä. Rantabulevardilla on myös koira-aitaukset isoille ja pienille koirille.

Paikalle pääsee kätevimmin kävellen tai pyörällä. Merikerhon vieressä ei ole parkkipaikkoja autoille ja bulevardin pelastustie tulee pitää esteettömänä.

Lisätiedot:
Suomen Jazzliitto
Tuottaja Sheri Toivomäki
Puh. 040 053 5760
sheri.toivomaki(at)jazzfinland.fi

www.jazzfinland.fi