Tervetuloa Suvilahti Jazziin!

Jazz-Espa-konserttisarjan juhlavuosi avataan ravintolalaiva Merikerhon tunnelmallisella kannella ja klubilla Suvilahden rannassa Sörnäisisten urbaanilla rantabulevardilla. Luvassa on kansainvälisten livebändien ja levymusiikin sävelin ryyditetty pitkä ja hikinen sunnuntai terassilla tai rantatörmällä koko perheelle. Viisi ajankohtaista ja yllätyksellistä liveaktia ja kiinnostavat DJ-nimet lupaavat tämänvuotisesta merellisestä festarista kesän ehdottoman puheenaiheen.

Suvilahti Jazz 28.7.2019  
Merikerho, Sörnäisten rantabulevardi

Jazz-Espan avajaisfestarilla esiintyy viisi kotimaista ja kansainvälistä jazz- ja crossoveryhtyettä sekä huippu-DJt.

Suvilahti Jazzin tuottavat yhteistyössä Suomen Jazzliitto ja Ravintola Merikerho. Tapahtuman mahdollistavat Pop&Jazz Konservatorio, Association Jazzé Croise, Vapaat äänet, TelepArt, Eesti Jazzliit, Jazz Danmark ja Svensk Jazz.

Jazz-Espa 29.7. – 3.8.2019  
Espan lava, Esplanadin puisto
Konsertit joka päivä klo 12.00, 16.00 ja 17.30, paitsi lauantaina vain kaksi konserttia, klo 12 ja 14. Avajaismaanantaina järjestetään jazzkulttuurinen keskustelutilaisuus alkuiltapäivästä, joten ensimmäinen konsertti alkaa tällöin vasta klo 16.

Espan lavalle on esteetön pääsy. Konserteilla on säävaraus.

Suomen Jazzliitto ry. järjestää Jazz-Espan Musiikin edistämissäätiö MESin sekä Helsingin kaupungin tuella. Tapahtuman mahdollistavat yhteistyökumppanimme Savoy-teatteri, Ravintola Kappeli, Pop&Jazz Konservatorio sekä Pianoplan T:mi Ari Harenko.

Kuva: Jose Mäenpää, kuvaajana Jari Flinck

Lisätiedot:
Suomen Jazzliitto
Tuottaja Sheri Toivomäki
Puh. 040 053 5760
sheri.toivomaki(at)jazzfinland.fi

www.jazzfinland.fi